HP MASTER

Jag har nu återgått till min position som MASTER över harry P pc spel. Har precis laddat ner det fjärde spelet, och hittills så är det SÄMST, till och med trean är bättre. Tvåan är nog min favvo <3<3<3<33<3. Ska göra en hel review när jag har spelat alla spel så VAR BEREDDA PÅ MAGI HÖRRNI
 
 

BEST OF HÅRDDISKEN DEL 2

Del 1 hittar ni här 
 
 
Alltså dör en smula varje gång jag ser denna bild, gott med maaat
 
Avatar och Edward Scissorhands posar i spegeln
 
Alltså INGEN ANING om vad som pågår på denna bild
 
Här gåre snabbt
 
Sugen på att kramas?
 
Jojjes på gränsen till tårar i supergungen
 
Än en gång, INGEN ANING om vad som pågår men Sunk verkar ha ont
 
 
Fortfarande det roligaste collage som gjorts, UNDRAR VAR DEN ÄR, hoppas inte mama har slängt den


Fridi torkar linnet i solen


Ragges skrev


Fart i skranbacken, här ser vi en classic "stol"


Till sist får ni en liten bild av familjen som hoppelihoppar i köket
 
 

EN UPPDATERING OM MIN MAGE

ALLTSÅ VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIN MAGE, håller ju på gå under av magsmärtor ibland, samt illamående. Jag kan alltså inte äta något, när jag gör det så får jag direkt ont och bubblig in my tummy bummy
 
Ska nu gräva ner mig i sängen och ligga blickstilla medan jag ser på cougar town. Ungefär såhär känner jag mig som mamma så fint demonstrerade när hon kom hem från jobbet en dag:
 
 
 
He kom ju bli kul på exkursionen i skogen imorrn kan jag ju bara säga.

BABY I´M NOT LIKE THE REST

 
Tjenamors, igår tonade jag håreeee blev nöjd!
Tur att man bara går till 12.20 idag, kände direkt imorse att jag inte mådde så bra men jag kunde ändå prova fara till skolan. Kom hem, tog feber och hade 38.2 :(  Så nu har jag feberont i hele kroppen, ska bara ligga och se på film, kanske plugga lite om jag känner för det (nja) 
 

It´s friday friday, gotta get down on friday

Hejhej, har precis duschat, alltså. Jag har alltid HATAT att duscha, inte för att jag tycker om att vara smutsig eller har dålig hygien eller så haha, men bara för att det tar så förbaskat lång tid. Man skulle ju kunna göra massa andra skojiga saker istället. Men när jag väl kliver in i duschen så blir jag aldrig klar, står i duschen i MINST en halvtimme. 
Men nuuu efter att ha stått och balanserat med en plastpåse över gipset i 6 veckor, fatta känslan att äntligen kunna STÅ rakt och duscha aaah. love.
 
Nog om duschandet, fredag är det idag och fina fina Ida kommer snart hem! Ska ligga i sängen och se saltkråkan tills dess, kanske äta en clementin eller tvååå PUSS
 
 
p.s har jag blivit en sån människa som säger hej och hejdå i blogginlägg?!?! Som att jag pratar med kömpisar, usch nej ska sluta med det bums
 
kolla här har vi na, gosan
 
hon gillar hängstolen
 
 

"Jag heter egentligen maria, men min mamma säger att jag ser ut som en tjorv"

Alltså FRIHET nu när gipset är borta!! Dock är mitt smalben svinsmalt och jag måste tejpa mina ärr för att de har inte läkt än. Idag när jag tog bort det då läkarn ba: prova stå på det. Jag ba: ok. Men inombords ba HJÄLP JAG KOMMER BRYTA DET IGEN OCH FALLA IHOP. Men jag kan ju ej stödja på det men det är ju ok att ha den helt nere i marken. Men efter jag hade stått där ett tag började jag svettas skitmycket och mådde illa så jag var tvungen att lägga mig ner hehe.
 
Alltså den konstigaste känslan i foten, hur stel som helst och det spänner och gör ont i vissa lägen. Sen känner man plattan i benet genom huden uuh. Det sjukaste var ju att jag var brun på huden som har varit i gipset, som att det har bevarats hahah!
 
Ikväll har jag haft nostalgikväll, jag laddade hem alla Vi på saltkråkan avsnitt och filmer, så nu sitter jag och ser. Kommer tvinga mina barn att se alla astrid lindgren filmer, dom kommer ej att få se något annat. 
Sen måste dom se på VHS och "tracka" när det blir dålig bild. 
Alltså vill tillbaka till 90 talet och ta hand om min baby born och tamagotchi. 
 
 

Yellowstone


Hej snofsar, har sett dokumentären Yellowstone hele kvälla.
Alltså aah ser ni hur fina vargar är jag dör!! Och det var typ baby rådjur som föddes och när dom skulle gå runt så föll dom bara ner haha dom var svinsöta! 

Imorgon börjar jag halv 11, så djävulskt skönt, sen så ska jag ta bort gipset klockan 3, wOOp WooP. 
 
Men alltså serri hörrni, se Yellowstone dokumentären!! xoxo wildlife_lover
 
 

Her face is a map of the world



Alltså denna dag har ju ej varit helt fel, började klockan 10 och slutade 20 över 12. Åkte sedan taxi hem och möttes av ett brev från Holland! Min kompis Julia har skickat sena födelsedagspresenter, ett armband som ska skydda mig (så jag inte bryter några fler ben haha) som hon köpte när hon var i turkiet, sen en fin dagbok! 
 
Sen har jag intervjuat min granne om hur ungdomskulturen var på 60 talet, skitkul! Älskar att höra historier hihi. Ska nu försöka plugga in mitt tal till imorrn sen skriva lite stödord! Sen ska jag nog se en dokumentär om vargar som jag laddat ner, alltså vargar är verkligen mitt absoluta favoritdjur hehe ååh dom är så himla fina

Harder better faster stronger

 
Alltså hörrni kom och bryt arm med mä, har blivit baouta stark av kryckorna
Jämfört med innan alltså. he

Söndag

I fredags var gammgänget här och firade att jag har fyllt år, det var så himla mysigt! Vi sov alla nere i vardagsrummet och pratade tills vi somnade. Vi åt tårta och jag fick många fina presenter!!
 
Nu försöker jag plugga, har skrivit ett tal om när jag var 14 år och nu ska jag läsa 40 sidor om retorik döda mig nuuu
 
 

Onsdag



 
HejHEJ
Mama har satt upp nya gardiner i mitt rum, det vart så himla mysigt. 
Idag plockade jag upp kameraN för första gången på huuundra år, den var alldeles dammig. Men kan ju inte fota när jag går på kryckor för då har jag händerna fulla = kan inte fota när jag står upp. Men jag slängde ba kryckorna och svajade lite ändåååå! Om exakt en vecka får jag ta bort gipset!
 
Nu ska jag hoppelihoppa ner för trappen och äta kladdkakan som farmor skickade med papa hem hehehhehehehe

Häftig ja e



 
Alltså AMAZING med det nya skolkortsgrejen, man får fanimej SPEXA, Drog en peace, så jävla bra det passade in med CITYBAKGRUNDEN. ska printa ut detta och ge till alla mina släktingar och vänner, vänta er ett iphoneskal med alla dessa bilder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kanske till och med en mugg så jag kan titta på mig själv på en strand medan jag dricker te!!!!! COOLT
 
 

Best of Hårddisken del 1


Alltså bara love när man hittar gamla godingar i den bärbara hårddisken


Smygcool
 
Sunkiz är hungrig
 
 
Pömsiga systrar
 
Jag och Fridi skurar kanoten
 
Emma blev skjuten på skolavslutningen
 
Däcket sprängdes när jag å Fridi skulle till hennes stuga
 
Fick en firre som var svinäcklig att hålla i
 
I en period tyckte jag om att fota grannarnas katter från fönstret.......
 
 
Okänd man med hello kitty tröja
 
FNISS
 

Jobbigt



 
Alltså vad jag är grymt less på kryckor nu, kan ju inte göra något! Kan inte spontan gå och fika med en kompis för jag måste ju ha skjuts, kan inte gå på ica, kan inte ens gå upp för trappen och lyssna på min nya skiva utan att ha någon som bär den åt mig!! Jag vill göra saker själv!!!!!!!!!!
 
AH nu blir jag galen på allt, kan travgubben sluta prata så jävla fort, nä nu måste jag gå ut och ta luft
 

BURGUNDY

Hejhej bloggiz, här kommer en sak jag stör mig på:
 
JAG VAR FÖRST i allt nejmen serri alla har börjat ha vinrött och det var verkligen min favoritfärg för ingen hade den och den var fin fin fin men nu är ju vinrött höstens färg och visst är det kul med alla kläder i min favvofärg men jag ska härmed komma på en ny favvofärg.
 
okej spårade men seriöst älska vinrött det är jordens finaste färg. Men ska kanske börja gilla jordrött eller något liknande MVH seriös färglover
 
 

Hudson Taylor

 Nämde ju Hudson Taylor för ett tag sedan och åh så bra dom är
Och snygga
 
 
 
 

EM2A

Hej Hej, jag och mama har just ätit middag och sett O.C!
Idag var jag ledig vilket var sickat skönt, har räknat matte och känner mä dukti. 
Om exakt 13 dagar får jag ta bort mitt gips! Då kan jag ha jeans igen JAAAAAAA
Sitter och tittar på Coldplay live videor alltså VARFÖR VAR JAG INTE DÄR. åååååååååh
Alltså nu är mama taggad på fotboll då är det nog bäst för mig att lämna rummet
 
Här är min klass, vi är bäst
Svarta och svåra  är vi också
 
 

You know you twist so fine

HejHej, idag var en ganska bra dag även om jag fick ett litet psykbryt innan matten hehe. Tur att caffan finns som stöd <3  Vi textarna åkte på roadtrip i Cissis bil till Universitetet för att titta på en utställning! Även om mina händer dog av smärta så var det skoj! 
 
Kolla här vilka bra artister, det är som alla bra har samlats och skapat någe fiiiint. Hudson Taylor äger ju och Gabrielle Aplin är så himla söt och hennes låt Home är bra. Dom andra har jag inte hört talas om förut hehe
 

66 gram

 
 
Hejhej, Idag hade Jojje rosa hår det var fint. Sen så hade vi en kort dag, fick sluta typ 20 över 12. He va najs, så kommer det förhoppningsvis bli VARJE MÅNDAG WOOP. På NKn så gjorde vi ett ekosystem, döpte våran blomma till Estelle efter tha princess. Hon vägde 66 gram det lilla knyttet
 

På den tiden när Lisa var lång

 
Alltså nAAw, kolla jag och Lisa som tittar vant in i kameran för hundra år sedan, medan Frida poserar med att stirra ut i rymdeeen. aah, på den tiden var Lisa lång som ett hus, typ näst längst i klassen. Sen stannade hon i växten och jag ba SWOSH kom till hennes höjd.  Minns den där blåa toppen som jag hade köpt på kappahl, jag såg den i affären och ba DEN SKA JAG HA, sen ringde jag mama och fråga om jag fick he he *mamas girl*. Gör det ibland fortfarande................... MEN sen tvingade mama mig att ha shorts under tunikan, och jag ba "man kan ju inte ha shorts på en skolavslutning" och hon ba "joooo gumsigumman" så jag hade det och sen visade det sig att jag VAR DEN ENDA SOM HADE SHORTS. 
Tror jag skymtar sunkens päron i bakgrunden också!!! HAHA kolla kvinnan till vänster, tittar lite osäkert in i kameran, KOM PRECIS PÅ, jag har en bild från London där en sneaky person också tittar in i kameran.
 
Alltså kolla kvinnan i grön dunjacka hahahahah, är det bara jag eller ler hon litegrann?? Alltså undra hur många bilder man är med på i bakgrunden usch hahah
 

RSS 2.0