You can leave me if you wish my love, but I'm not going anywhere

I somras hjälpte jag min farmor och farfar att flytta från sitt hus till en lägenhet. I huset rensade vi ut miljontals grejer och jag hittade även huuur många fotoalbum som helst. Dessa tog jag bara med mobilen men någon dag ska jag skanna in dom.
 
Farmor och hennes kompisar
 
Farmor i båten och pappa som bäbi
 
Farmor och farfar längst ut till höger på första bilden
 
 
 
Mini pappa - Farfar och pappa
 
Flotteåkning - någon slags tävling
 
 
 
 

Mitt hjärta kanske slutar slå men filmen börjar om ändå

 
FREDAG! Även om denna 3dagars-vecka har varit slapp så är det alltid skönt med helg. Speciellt när en cyklat genom dödens motvind. Nu har jag tänkt att fortsätta på mitt fotoalbum över 2012 som tar FÖREVIGT. Speciellt när man inte har Ernst-pysslighet i blodet så att säga. Lyssnar även på Veronica Maggios nya! GillarT!
 

James Franco

Idag är första skoldagen i 3an. Då kanske man känner lite höst-och-skolångest. Och det bästa botemedlet mot det är ju såklart lite James Franco
 
 

Lillfoten

Hälso-info om Josefin:
 
I morgon ska jag ta blodprov och ska ta med mig den sprut-räddaste personen jag vet som moraliskt stöd. hehe
 
På onsdag ska jag till en hudläkare för min hud i ansiktet har fått fnatt hela sommaren så jag har stora bulor/utslag/små blåsor i ansiktet som gör så att jag ser ut som ett MONSTER. Vill gärna ha bort dom så snabbt som möjligt men läkarna gav ej ut medicinen på sommaren för om man äter den och vistas i solen så får man brännskador?? 
 
Nästa måndag ska jag träffa min narkosläkare
 
Och sedan ska jag operera ut skruvarna-plattan-spiken ur foten! Skroten ska äääntligen bort och I VINTER KAN JAG ÅKA SLALOM PÅ RIKTTTTT. Är tydligen allergisk mot metallen i foten! Är lite nervös inför att sövas men det ska nog gå bra. 
 
Klart slut på information!
 
 
 

Blåbär och klippor

 
Sunkis har varit i min stuga i Sörmjöle i 3 fina dagar! Det skulle egentligen regna varje dag men vi fick fint väder så vi badade, kollade på båtar, cyklade, plockade blåbär, bakade blåbärspaj, grillade s´mores, såg på Saltkråkan och andra roliga saker! Perfekt sista sommar-ryck innan skolan börjar. 
 

Prästkragen

 
Den här prästkragen överlevde superlänge. Flera veckor i det lilla glaset. Superblomman. Men nu när den har vissnat känns det som att sommaren är slut snyft. Fast jag älskar ju vintern så det känns inte så hemskt. Fatta när träden kommer vara fulla med snö så allt är vitt och det är minusgrader så man kan andas aah.
+ Man slipper soleksem direkt man är ute i 10 minuter.
 

Sommarstugan

Stugan måste nästan vara bästa platsen på jorden. Det kommer kännas konstigt i höst då man inte kommer fara dit längre. I stugan kan man t.ex:
 
Sova 
 
Plocka en prästkrage och sätta bakom örat 
 
Läsa i massor. Har läst ut 8 böcker i sommar?? Så mycket har jag haft för mig
 
Ha en kvällspicknick på klipporna
 
Kika på båtar. Finlandsbåten brukar man kunna se som en liten prick ibland
 
Sola och bada kan man också göra!
 
Höra havets brus genom luftfönster på natten så man vaggas till sömns osv osv
 
Eller varför inte fylla 18 år?
 
 

RSS 2.0