Sista Juni

  
   
 
Är i stugan om dagarna och läser, paddlar kanot, ser på serier och skriver brev. Spenderar också tid hos farmor och farfar som håller på flytta från deras stora trevåningshus till en lägenhet, så jag får baxa stora möbler och kika i gamla fotoalbum. Ibland blir jag stressad över att det är mitt sista sommarlov och jatt ag inte far och reser eller är ute och flänger. Men egentligen så är det väl såhär sommarlov ska vara - AVKOPPLING
 
 

Midsommar

Lite bilder från midsommar! Vi plockade blommor och bakade jordgubbstårta, brände oss på brännässlor och grillade, gjorde kransar och såg på film. Mysigt var det! 
 
 
 

sunkedunken 18 år

 
Idag fyller världens bästa sunken 18 år och även om det blev ett hål i collaget så hoppas jag att hon får världens bästa 18-årsdag!!!!! PUSS
 
 

Midsommarafton

Bilder från när vi var små och Morfar som e cool
 
Midsommar! Har ätit en supergod frukost och ska senare idag fara till Johanna och fira! Fint väder är det också så denna dag blir nog bra!
 
 
 
 
 

I brought you daffodils in a pretty string

 
 

Skolavslutning 2013

ÄLSKAR skolavslutningar/studentdagar! Alla är så himlarns glada!! Även om man får en tuta rakt i ansiktet och lite "1 år kvar" skrik så känns det så otroligt härligt!!
Här kommer en resumé över dagen;
 
Vi fikelifikade lite med klassen - det vi gör bäst
 
 
 Sedan var det avslutning i valhalla
Finisar!!
 
 
 
Sedan de obligatoriska gruppbilderna
 
 
 Sedan lite gosande
 
Innan vi vandrade mot staden (och tog lite fler bilder) - vi hann precis innan regnet!
 
da_pimp_95
 
SIST så sprang vi från tak till tak (en korvgubbe var väldigt trevlig när vi stod under hans tak) till bussen och åkte hem och åt tårta!
 
Sen kom Lisakusen hit och vi såg Harry P för det är det vi gör bäst. PÅTAL OM HARRY P varför gör quidditchtränarn världens målvakts-slängning typ 3 minuter innan han attackerar!?!?
 
hon ligger ju liksom på marken innan de andra ens reagerar?!?!? Jag och Lisa skrattade säkert 5 minuter åt detta, vi har sämst humor. Varför reflekterar vi ens över sånt här
 
NU SKA JAG SOVA UUUT FÖR NU HAR JAG SOMMARLOV TACK Å ADJÖ
 

Our love was made for moviescreens

 
 
Idag har det varit slaget om midgård, efter det så har jag bara varit hemma och inte gjort något alls! Så himla skönt med bara slappdagar, måste passa på nu när det är sista sommarlovet hehe. Jag har provat lite kläder inför skolavslutningen, har alltid varit en sådan person som vill klä upp sig på skolavslutningar! Då känner man sig extra fin, kanske har högklackat (vilket jag ALDRIG har annars) och har känslan av ett helt sommarlov framför sig. 

Försommaren

Igår så cyklade jag och Lisa till Hedlunda för att äta god middag på balkongen hos Jenny! Sedan så spelade vi minigolf som jag inte gjort på flera år! Förlorade stort haha! Efter det så cyklade vi ner till älven med lite kladdkaka och hallon och såg på film. Så himlarns mysigt!!! När jag och Lisa cyklade hem så blåste det varma vindar och allting luktade så gott åh. Älskar försommaren!


 

Nationaldagen

 
alla bilder är från stugan

Igår satt jag och kollade igenom massor av fotoalbum, önskar att man gjorde fler nu! Försöker göra ett fotoalbum över 2012 men det tar sååå lååång tiid att jag blir less! Har hittills kommit till April haha!
 
Idag så klev jag upp "tidigt" (för att vara jag) och for till Farmor och Farfar med pappa. Jag rensade ogräs mellan plattorna och plockade en stor bukett med syrener, herregud vad gott det luktar! Sedan for vi en sväng till stugan och jag solade mest men mamma städade! Sen så for jag ut och sprang (hör och häpna) i sällskap med ca 100 myggor men det gick det också! En familj med sädesärlor har flyttat in ovanför mitt fönster så man hör hur ungarna piper!
 

Liljekonvalj 
Alltså SOMMARLOV ♥

RSS 2.0