We can dance if we want to, we can leave your friends behind

 
Alltså herreminjesusbarnet vad tiden går samt vad mitt hår växer?? Jag jobbar och när jag inte jobbar så är jag i stugan eller på körlektion! Eller badar! Alltså HETTAN som har varit??! Är inte gjord för hetta. Smälter ner till en liten liten pöl. Nä tacka vet jag vintern. Andas i minusgrader är ca det bästa jag vet?? Knarrig snö och tystnaden AAAH. Men nä jag tycker faktiskt om sommarn också. Ljusa nätter och varma vatten♥ Fyllt år har jag också gjort! Det var en bra födelsedag! Kompisar, familj och stugan blandat vilket e den bästa kombinationen AM I RIGHT. 
 
Juste jag tackade jag till universitetet också. I Kalmar. Så hejdå Norrland och hej Småland!!! Osäkert hur det kommer gå men jaja LET´S TRY

Kvällen före midsommar

Är så seg på att lägga upp bilder här, men här är iallafall kvällen före midsommar som spenderades i Skeppsmaln utanför Övik där Anna har en stuga!!
 
Efter en rejäl storhandling på Ica Maxi så bilade vi ner och kom fram på kvällen. Det var så himmelens fint ute att vi bestämde oss för att gå på en kvällspromenad.
 
 
Det var som en liten hamn i byn där det var massor med söta fiskestugor
 
Snygga tjejor!!


Sen gick vi upp til fyren för att sedan gå "fyrstigen" som är en stig på klipporna
 
Lisa var givetvis med i en hårschamporeklam
 
Himlen???!?! så fin
 
Sen så gick vi hem och såg på Harry P <333 Bra kväll-före-midsommar alltså
 

Blandade balbilder!

 
 
Bilderna är tagna av Julia och Johanna!

Kreta del 3

 
Solnedgången var sååå magisk

En dag pressade vi citron i håret för att solbleka det lite! Grannarna på balkongen bredvid var tvungen att fråga vad i hela friden vi gjorde haha.
 
Hade en GIGANTISK säng?? Första natten när vi kom fram klockan 4 på natten kunde jag inte sluta fnissa för att den var så stor?? 
 
Till sist en från början väldigt mörk men fin bild på lillgänge! En snäll och rolig kvinna i en juicebar erbjöd sig att ta den!
 
 
 

RSS 2.0