Slut på blondiner

gapade för att jag skulle göra någon min sen så knäcktes min käke??? Ont gjorde det /allt för en pangbild
 
Såhär mörkt hår har jag nog aldrig haft! Men det känns så himla bra, ÄLSKAR att vara hos frisören och få ligga i massagestolen och få håret tvättat aaaah. Och nu är håret sådär tjockt i topparna å mjukt som smör vettni. Luktar gott nå djävulskt. Inhalerar mig själv
 
 
 

Linnéa

alltså ÄLSKAR denna bild mest av allt. Historiens första selfie typ. 
 
 
Linnéa är den kompis jag har känt längst i hela mitt liv. Ända sedan dagmamma har vi gått i samma klass förutom gymnasiet, men då går vi ändå på samma skola. Tänk att vi båda är 18 år nu! GAMLA!
Grattis på din födelsedag, puss och kram!
 
 
 
 

För jag har långkalsonger på mig vart jag än går

 
En av de bästa sakerna med att hösten/vintern kommer är att få ha på sig långkalsonger. Hela tiden. 
 

and I wish I could wake at dawn to see you without makeup on

Den blåa glasflaskan köpte jag för 15 kronor på en loppis för ett tag sedan, vykorten över skeppen tog jag från Gammlia julmarknad förra året, Sune Jonsson boken är från farmor och farfars hus och mitt ur är från portobello market i London.
 
Dagarna rullar på och i detta nu så planeras det konsertbiljetter och stockholmsresor och jag är bara taggad på livet! Börsen blöder men jag tänker att på något sätt ska det väl funka ändå! Håkan i november känns ju hur bra som helst! På måndagar börjar jag klockan 1 och man kan sitta i pyjamasen och äta frukost och se på serier i timmar! Så otroligt skönt och det gör dagen så mycket bättre. Idag hade vi bara en lektion också, och nu så ska jag försöka plugga till religionsprovet på fredag. Men det ska nog lösas det också.
 

Fredag

 
Idag är en bra dag för att:
 
* Det är helg
* Satsumas ÄR TILLBAKA
* Jag har köpt en ny höstkappa och halsduk
* Vi har bokat en resa till Stockholm på höstlovet! 
 
 
 
 
 

It´s a song about life and death in others arms

Hallå, ska inte hösten vara här snart? Så man kan börja använda tjocktröjor och gå på krispiga löv, dricka te och tända massa ljus! Eller kan det få bli VÅR 2014 så man kan få fara till London eller?? Fast det hjälper faktiskt att planera en vecka till Stockholm på höstlovet med di beste. He va ju som rätt så mysigt förra året.

 
 
 
 
 
 

Sun don´t shine

 
 
 

RSS 2.0