Vill ni höra något skitbra?

Okej då, er önskan är min lag. (klippet är en del i en fin liten miniserie, första delen finns här om någon vill se)
 

Farfar

 
 
Idag fyller min farfar 84 år. Min farfar är nog den mest genomsnällaste personen i hela världen. Jag har aldrig hört honom höja rösten eller se irriterad ut. Han skrattar ofta och tycker om att spela chicago. Han är klok och generös, och älskar att titta på sport. En gång fick han ett getingstick i fingret, och han blinkande inte ens. Efter det trodde jag han var en superhjälte. Idag är farfar rätt så liten och svag i kroppen, men inte i huvudet. Han är otroligt viljestark och positiv, och alltid alltid tacksam. 
 
 
Grattis på födelsedagen farfar ♥
 
 
 

Ute blåser sommarvind

 
Hittade lite bilder från ett kubbspel i somras, då vi spenderade en helg med att grilla, spela kubb, äta glass och spela tennis.

Sommar♥
 
 
Harry hejade på från fönstret, givetvis
 

3 tips

  • Almost Human med Jane Goodall 
 
 
Alltså denna film?? Så oerhört fin! Den visar hur lika chimpanser är människor, t.ex. när de skrattar, leker eller gråter. Älskar när aporna gapskrattar ååh så fint. Finns att se här
 
 
  • You are my wild.
52 Week Blog-115
wild52-1-2kdimoffphotography yamw51Processed with VSCOcam with s1 presettarawhitney_yamw48
 
För några månader sen skrev jag om några fotografer som skulle fotografera sina barn varje vecka i ett år, och lägga ut det på en blogg. Nu har året gått och bilderna är så fruktansvärt fina. Så himla fint att man får se vardagslivet istället för något uppstyltat. Här finns alla veckor
 
 
  • UnderbaraClaras och Jennifer Strouds kloka åsikter
Nog att man får lite ångest varje gång man kikar in i Claras till synes perfekta liv, men klok är hon! Här är bra inlägg Jämnställdheten som gick för långt, Och så undrar folk varför jag kallar mig feminism, och Jennifers inlägg den feministiska kampen och blondinbellas okunskap

 


LOVE

 
Imorgon ska Ed Sheeran släppa sitt andra album. Som vi har väntat. TROR NI JAG ÄR TAGGAD ELLER???
 
 
 
 
Svar: Ja
 
 

OS

Älskar vinter-OS with all my heart. Får mig att känna mig 7 år igen, då jag var hemma med feber och jag och pappa satsade tiokronor på vem som skulle vinna OS i skidor. Jag fick såklart satsa först, och jag var klok nog att rösta på Muhlegg (som var dopad haha) eftersom han vann i allt. Men jag var lite rädd för honom pga han dreglade som en galning och såg ut som en väldigt obehaglig människa. Alltså kolla ba på honom??!!
 
''
mysi.
 
Ja jag vann ju såklart tiokronorna pga Muhlegg den hysteriska vann allt. Men nu känner jag ba åh love för skidor allt är så spännande?? Som idag då finalen i sprint blev den sjukaste genom tiderna?? Men två medaljer - det gillar vi! Sjukt ändå hur jag kan hata att åka längdskidor men älska att se det.
 
 

Kreta 17 Maj

Gissa vem som (förhoppningsvis) kommer vara en pepparkaka till studenten?!?!?
 

With the wild wolves around youVargar hörrni. Så otroligt fina djur!! Snövita, svarta eller gråa, med gyllene ögon. Så kloka och vackra men samtidigt kan de vara så skräckinjagande. Åååh vad jag skulle vilja ha en varg som husdjur - som Game of thrones barnen. Hehe. 
 

RSS 2.0