Emsii

I helgen var Emma här!! I Kalmar!! Hos mig!!! Vi hade det supermysigt såsom systrar bör genom att se Modern family å klia varann i håret <33<3 Men vi gjorde också annat skoj, som att spela poker, fika, shoppa å turista på Kalmar slott. Det senare tyckte nog mest jag var roligt :)) :)
 
Sen försökte vi även återskapa denna fina bild från i somras där Emmi e kär i mig å jag också är kär i mig :)):)
 
Tyckte vi lyckades rätt så bra!
 
Sen försökte vi likna kära papi
 
Å ravea å sånt
 
Och gosa såklart!!! Det var mysigt så nu tycker jag att resten av mina familjemedlemmar också kan hälsa på ;))
 
 

Onsdag

 
 
Goddagens! Idag när jag drog upp persiennerna var det alldeles vitt ute!!!! Första gången sedan jag flyttat till Kalmar är det ett rätt så tjockt vitt lager på backen. Kände mig som alla barn i bullerbyn då jag vill utbrista "Det snöar!!!" Mvh växer aldrig upp. Dock går det inte att cykla vilket är ett minus, dock kanske den gör bra att vila lite i minusgrader då låset ALLTID krånglar då. Förra veckan gick min nyckel av INUTI låset?!?! Fick gå till en cykelaffär å låna en stor knipstång, sedan såg det ut som jag stal min egen cykel. Ville typ ropa ba "Det är min egen cykel jag lovar!!!"
 
Ingen skola idag men 2 inlämningsuppgifter och ett grupparbete som måste göras! Suck alltså vad affärsredovisning e svårt. Känner att min framtid inte kommer spenderas som revisor. 

RSS 2.0