Senaste från mobileo


Jag och min Hemtex-varg♥ --- Målade godisnaglar!Läste ut Sagan Om Ringen-trilogin vilket var oerhört sorgligt då jag läst den i ca 2 månader nu... Känns som att jag förlorat en vän SNYFT --- Förra helgen hade jag och Frida en myskväll med te, scones och massor med prat om framtidsdrömmar och studentplaner!Johanna har tagit körkortet!! --- Lisa satte upp lite snyggingar i skåpet.


Har bokat resa till Stockholm i Juni till KONSERTEN!!!Tog världens bästa beslut och köpte MAX till lunch


 
Alltså FAVORIT tiden på året är när det ser ut såhär! Iskallt och soligt. 
 

Tisdag

Jag saknar mitt korta hår lite, önskar jag hade experimenterat mer när jag hade det! 
 
På tisdagar börjar jag 14.20. Hur knäppt? Känns nästan ovärt att bara fara till skolan för en lektion. Fast, nu på engelskan håller vi på med den roligaste uppgiften evörz. Man får skriva vad man vill! Lite najs omväxling till textlektionernas intervjuer och reklamanalyser. Nu ska jag se min nya obsession Game of thrones innan jag ska fara å kike på innebandyträningen. Det bästa med Game of thrones är att alla barnen har varsin varg - ultimata drömmen?!?!?

Ed Sheeran

En gång för sisådär 18 månader sen träffade jag, Lisa och Anna guden Ed Sheeran. Jag vågar dra till minnes att jag skrev ett litet blogginlägg om detta ögonblick. Såhär skrev jag "...jag pratade lite med honom iallafall.."
Okej, nu ska jag alltså berätta sanningen. Ni får välja vilket scenario som verkar troligast;
 
 
SCENARIO 1:
 
Ed Sheeran: "Hi, nice to meet y.... oh my GOD!! You are SO incredibly beautiful, let´s run away from here and and get married and we will live in a mansion and be together FOREVER!!!! What do you say??"
Jag: "Well, after thorough consideration I´ve decided to accept your proposal but I´m afraid I can´t run away with you... I´m way to busy with my life here in sweden you see."
 
 
SCENARIO 2:
 
Ed Sheeran: "Hi, nice to meet you! How are you?"
Jag: "He..eh.................Hi! I´m eh g.... eh v..v............VERY good!.........eh yes..." 
 
 
 
Varsågod att välja.
 
 
MVH en som inte ens fick tunghäfta när det var 5 centimeter mellan Harry Styles kropp och min egen kropp. Har inget att göra med detta inlägg, gillar bara att påpeka det. 
 

Her footsteps sing a reckless serenade

 
 
Ja, sista kvällen på jullovet. Känns både otroligt jobbigt och otroligt skönt. Skönt för att jag gillar att ha rutiner, jobbigt för all stress. Det känns också ganska jobbigt att fortfarande gå på kryckor + åka buss, sen har vi ju sovmorgon 3 dagar i veckan vilket betyder att jag måste gå från haga... Kommer lägga mig å grina längs vägen.
Tur att jag fick taxi i 1 dag, tack sjukhuset :):):):)
 

Gymnasiearbete

 
 
Har ritat två små bilder till mitt gymnasiearbete, men de är såklart inte färdiga! All tid bara rinner iväg när man sitter och ritar i illustrator, tvättbjörnen tog t.ex. minst 1 och en halv timme! Haha det ser verkligen inte ut som det! Förstår inte riktigt varför jag valde att göra en barnbok när jag inte alls kan rita hehe! Men skriva kan jag! Så några små rim blir det till varje djur. 

 
 
 
 

Årsresumé av 2013 del två

JULI
I början av Juli så var familjen hos Ida på Värmdö! Jag vart sorgligt nog förkyld så kunde inte bada fastän det var supervarmt i vattnet! Hade även feber när vi var på Allsång på skansen och skulle se Håkan vilket var otroligt jobbigt! Sedan var jag mest i stugan och latade mig, läste ut 6 böcker och såg på Lost. Sedan fyllde jag 18 vilket först firades med jordgubbstårta i stugan, och sedan på kvällen kom nästan alla kompisar hem till mig och vi åt ännu mer tårta och spelade kubb!  Såg också Känn ingen sorg på bio med Lisa och Johanna ååh vad bra den är! I slutet av Juli tog vi lite hoppbilder till ett fint album vi gjorde till Anna när hon reste iväg till de förenta staterna! Farmor och Farfar flyttade från sitt hus till en lägenhet så vi städade ur hela deras hus vilket var lite sorgligt men också roligt när man hittade så mycket spännande saker såsom MASSOR med fotoalbum!
 
AUGUSTI

I Augusti tog jag 0 kamerabilder då jag gick på kryckor för det mesta, eftersom jag tog ut skruvarna ur foten! Men innan det så bodde Sunken hos mig i stugan, och vi försökte njuta det sista av sommaren genom att baka blåbärspaj, bada och cykla mycket osv! 
 
SEPTEMBER
I september kom hösten och jag ändrade mitt sommarblonda hår till mörkbrunt! Jag bytte ut min sommarplanch mot en lite mer höstigare Carl Larsson och fotade mitt rum lite. När det äntligen blev lite kallare kunde man byta ut jeansen mot långkalsongerna när man kom hem vilket är - det bästa. Jag och Lisa var på loppis, och jag köpte en ny höstkappa vilket måste varit halvårets bästa köp! 
 
OKTOBER
Oktober var en månad då jag skrev väldigt mycket! Sedan blev det även höst på riktigt och nästan alla löv föll av träden. Vi bokade One Direction biljetter för två konserter (av misstag men we rolled with it). I månadens sista dagar for hela gänge till Stockholm en andra gång under höstlovet! 
 
NOVEMBER
November började med att vi var i Stockholm och fikade, shoppade och bara strosade runt på massa gator. Rätt så härligt faktiskt! När kompisarna sedan for hem stannade jag kvar och var med systrarna mina, vi gick på museum och teatrar! Jag intervjuade en urmakare till en skoluppgift vilket var lite nervöst men roligt! Mina föräldrar for sedan utomlands en vecka, och jag bodde ensam hemma. Men ibland kom någon kompis och sov en natt vilket var kul! Jag blev även bjuden på veckans godaste middag hos världens bästa grannar! Dagen innan första advent så var hela gänget hos mig och bakade pepparkakor! 
 
DECEMBER
 I December så var jag på gammlia julmarknad med Johanna och Frida! Det var fortfarande snö kvar på marken då och det var snorkallt ute! Jag köpte ett par väl behövda skinnvantar! Sedan hade vi julfesten med gammgänge, där vi delade ut julklappar och myste! Var tvungen att gå tidigare för att spela match i Skellefteå morgonen efter, och väl där skadade jag knät. Så julafton firades på kryckor, men det går det också! 
 

RSS 2.0