Balfrisyren!

 
 
 

Kreta del 2: Chania

 
Vi bodde i en liten by som hette Kalyves, och den var inte särskilt stor. Den var däremot supermysig med små gränder där det kunde sitta tanter och sticka vid ett bord och i skuggan under ett träd kunde det sitta två gubbar och spela schack. Alla var så vänliga och vinkade när man gick förbi och det hela var väldigt idylliskt! Men för att titta i lite affärer så tog vi bussen in till Chania 3 gånger under veckan! Där åt vi på resturanger och en kväll mötte vi upp Sunken och Pontus där för att äta en gomiddag och dricka lite drinkar! 


 
 
 
 
 
 

Juni

Jag är dunderförkyld och mina kompisar är tillsammans i en stuga i Lycksele. Men samtidigt som jag är deppad så är livet så jäkla skönt. Är fortfarande konsert-rusig, och det är JUNI. Älskar månaden Juni - det är ljust hela nätterna och luften andas förväntningar, skolavslutningar, studenten och liljekonvaljer. Åh så härligt. Ikväll ska jag bara ligga i sängen och höra regnet smattra mot fönsterblecket medan jag ser på någon riktigt gammal klassiker. Kanske Gone with the wind. Som grädden på moset släpper Ed Sheeran en ny låt varje dag??!?! HURRA!
 
 
 
p.s. älskar mina egna humörsvängningar. Senast i förmiddags var jag endast irriterad över min jäkla förkylning och över att packa upp min väska från Stockholm haha! Jaja, så är livet.

STUDENTEN

 
 
Studenten alltså. Det var verkligen allt man förväntade sig + lite till. Så JÄKLA ROLIGT! Men nu känns det lite vemodigt. Förstå att jag aldrig kommer vara elev på Midgård längre?? Att min klass inte längre finns som gymnasieklassen EM3?? För lite mer än ett år sedan skrev jag en text om mina tankar inför studenten. Jag var redan då spänd, förväntansfull och rätt så rädd. Man har många förväntningar på livet och vad händer om det inte blir som man vill?
 
Jag skrev i texten att "då kommer livet börja, då när jag har tagit studenten". Men så är det ju inte. Mitt liv började för snart 19 år sedan, och studenten var bara en del av hela mitt liv. Och man FÅR vara rädd. I rädslan finns något bra. Om man är rädd betyder det att man har något att förlora, vilket betyder att ens liv redan är rätt så härligt. Och som Jason Diakité så härligt sjunger det; 
 
"Det kommer ordna sig, det gör det alltid"
 
 

Ellen Karamellen 2

 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

RSS 2.0